Cat costa cazarea la Straja

Daca e sa mergeti la ski la Straja eu unul v-as recomanda Vila Mara, sau una dintre locatiile oferite de Montana. In general, o noapte de sedere costa pana la 75 de lei, la care, eventual, se mai adauga bonuri valorice de masa.
In concluzie, cam intr-o suta de lei pe zi va incadrati cu masa si casa in conditii mai mult decat decente, iar schiatul variaza in functie de talent, energie etc.
Pot totusi sa va spun ca sezonul trecut, un bilet pentru partiile Comexim, adica alea faine ;), costa 3 lei, si nu se puteau face abonamente decat pentru tot sezonul ( erau undeva la 600 de RON ). Anul asta au introdus in sfarsit cartele magnetice, si cu ocazia asta speram ca si un nou sistem de tarifare :).
Revenind la cazare, mai sunt si alte oferte decat cele doua prezentate de mine, poate mult mai ieftine, dintre care unele sunt foarte bune, iar altele mai putin bune. Asta depinde de noroc si de dorinta voastra in a va baza pe el :).
Eu unul intotdeauna am sa prefer varianta putin mai scumpa, dar mai sigura, ca doar ma duc sa ma relaxez si sa ma simt bine, dar fiecare are gusturile si preferintele sale.
La cat mai multa zapada ;)!

Revelion la Hajduszoboszlo in Ungaria

Pentru cei doritori de relaxare totala si iubitori de apa fierbinte si masaje, va dau o sugestie: Hajduszoboszlo, in Ungaria. Daca vreti sa evitati inerentele dureri de cap cauzate de organizarea unui asemenea eveniment, sunt altii dispusi sa se ocupe, voi mergeti numai si lanceziti ;)!
Cum ajungeti v-am explicat deja.

Revelion la Budapesta

Am sa fac abstractie de faptul ca eu unul nu as sta in oras, indiferent care, de Anul Nou, nici legat. Sunt setat pe munte, dar nu contest ca Revelionul e o ocazie foarte faina de a vizita o mare, retineti, MARE, capitala europeana.
Ce puteti face la Budapesta v-am spus deja. In mod sigur se pot face infinit mai multe chestii decat la Bucuresti! Oferte pe la agentii sunt cate vreti, dar eu vreau sa va recomand una. E vorba de o agentie din Cluj, Nikytour pe numele ei.
Ce o deosebeste pe asta de sutele de agentii care ofera acelasi lucru? Sa va zic niste detalii interesante. Agentia asta are o firma partener, Huben, care cu asta se ocupa, transportul de persoane, cu autocare/dubite proprii, spre si dinspre Budapesta. In afara de asta, patronii si angajatii sunt unguri, asa ca puteti miza pe faptul ca seriozitatea are toate sansele sa fie mai mare decat la omologii de etnie romana :).
In plus, eu am fost cu ei la Paralia Katerini, in Grecia, si am fost foarte multumit.