Cumparaturi la Szeged

Sambata am pornit spre Szeged cu gandul sa facem ceva cumparaturi si sa vedem orasul. De la Timisoara se parcurg 115km pe ruta Timisoara-Sannicolau Mare-Cenad-Szeged. Cu ajutorul Ioanei (vocea de pe GPS) am ajuns in centru. Un centru foarte frumos, linistit, plin de terase si de oameni. Dupa o prajitura delicioasa, am pornit spre cumparaturi. In centru sunt cateva magazine si magazinul central al orasului, care de altfel arata foarte comunist. Cum am plecat informati de acasa, am mers la mall si la Tesco. In mall-ul rezonabil ca dimensiuni, am gasit magazine multe ca si la noi: Leonardo, Terranova, Aboriginal, Hervis, iar preturile nu foarte diferite. Intr-adevar mai gaseai si chilipiruri, dar mai nou cum si ai nostrii au inteles ce inseamna reduceri, nu ne-au dat pe spate. Cat despre Tesco si romanii care merg disperati in Ungaria la cumparaturi m-am lamurit....Nu se merita!!!
Cateva poze....




17 comentarii:

Anonim spunea...

M-ai convins. Pregateam si eu plimbare la cumparaturi.
Totusi, fum fara foc nu iese. Poate in alte localitati?

TomSiJerry spunea...

Pai eventual, poate gasesti reduceri mai sanatoase si oferta mai variata la Budapesta, daca te gandesti la haine.
Din Szeged mai sunt vreo 180 de km pe autostrada, asa ca mai faci maxim o ora jumate. Sambata ma duc eu incolo si am sa revin cu detalii :).
Ca sa ma refer si la mancare. am auzit ca la Cora gasesti si produse diferite fata de cele de la noi.
Oricum, merita sa mergi pana la szeged ;), e o plimbare foarte buna!

Anonim spunea...

este la mako ( cam 2 km de la sensul giratoriu cum vi din vama) imediat dupa pod la intrare lidl e mai ieftin decat tesco cora....

TomSiJerry spunea...

salut. asa e, este Lidl la Mako, mai ieftin decat tesco sau Cora din Szeged, dar ca si varietate de produse e departe de cele doua amintite... La Lidl gasesti la un pret foarte bun produse de-ale lor

Anonim spunea...

hello ! vreau sa merg in ungaria pt un shopping in special de haine .... care localitate mi ai recomanda o ??? Vin de la 400 de km departare..si nu as vrea sa fac drumul degeaba !!!! Can you help me ?? multumesc anticipat !! :)

Anonim spunea...

buna ! Poti sa imi spui daca in luna aprilie sunt reduceri ??

TomSiJerry spunea...

@julia: daca tot vii de la 400 de km, eu in locul tau m-as duce pana la Budapesta. Ii drept ca sunt inca 300 de km, dar din astia 180 sunt pe autostrada si restul pe un drum surprinzator de bun pentru Romania ( Timisoara - Cenad ). La Szeged Plaza nu e mare scofala, gasesti aceleasi chestii si chiar mai faine si in Timisoara ( poate mai scumpe totusi ). Dar eu ti-as sugera, daca vrei totusi mai aproape, sa incerci ruta "de unde vii" :) - Oradea - Debrecen, cu punct final Debrecen. Acolo sunt magazine faine in mall-ul cel nou ( nu stiu cum se numeste, dar oricum sunt doua mall-uri unu peste drum de celalalt, asa ca nu poti rata )

@linda: sorry, nu stiu daca sunt reduceri in aprilie. stiu ca sezonul de reduceri la produsele de iarna incepe in 15 ianuarie, dar nu stiu cat tine.

Anonim spunea...

dragii mei, eu fac cumparaturi in ungaria de 8 ani, lunar la cora, este foarte ok.
nu mai faceti pe istetii, produse de calitate si preturi excelente, se merita sa faci cumparaturile lunare acolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TomSiJerry spunea...

La Cora nu am fost, nu pot sa te contrazic.
Nu inteleg de ce ti se pare ca facem pe desteptii. Ba din contra, incercam sa oferim sfaturi practice... Si noua ne place Ungaria, sunt nenumarate mostre pe acest blog, dar nu ni se pare ca s-ar merita nu stiu cat sa mergi sa iti faci cumparaturile acolo. Evident, e doar o parere de care se poate sau nu tine cont.

Anonim spunea...

Buna, sunt Valentina din Timisoara, eu si familia mea facem cumparaturi de la Cora din Szeged si Lidl din Mako de 2 ani, la fiecare 2 luni pot sa spun ca merita toti banii, calitatea nu se compara nici pe departe cu a noastra, sunt 70% alimente mai ieftine ca la noi, detergentii sunt aproape ca la noi car net superior calitativ, cam la 30% sunt preturi ca ale noastre ma refer la sucurinin general pepsi, fanta, cola cu preturi ca la noi si care nu merita cumparate, dar mezeluri, branzeturi, pulpe pui, pulpe curcan, aripioare pui, zahar, ulei,cafea, dulciuri, iaurturi merita cumparate sunt super la pret si net calitative fata de cele ale noastre. Incercati cu incredere!

Anonim spunea...

buna as vrea sa stiu cit costa ulei zahar pulpe si arielu automat de 10 15 kg multumesc din suflet

Anonim spunea...

e superb la szeged si haine faine sunt la mall la ei adica la city center,nu e mare da haine sunt din belsug,preturi normale

Anonim spunea...

De obicei cine face cumparaturi pentru a le comercializa in Romania nu are sa-ti spuna niciodata sa mergi ca sa cumperi din ungaria pt ca ai sa-i strici lui afacerile. Asa ca mergi din granita cenad cam 160km spre Budapesta pe partea stinga de mers intr-o vale este un magazin Lidl imens incearca si schimba-ti parerea

Anonim spunea...

Buna ziua! Eu as vrea sa ajung la Timisoara, sunt din Alexandria si, daca tot sunt in zona, as ajunge si in Ungaria pentru ceva cumparaturi, dar nu stiu unde ar fi mai bine: Szeged sau Mako? In special alimente... Ma puteti ajuta? Va multumesc.

Anonim spunea...

Recomand Budapesta!

Anonim spunea...

S-a deschis mall mare din szeged-ARKAD!
Mergeti acolo si nu veti regreta :)Inaugurarea a fost acum la 1 decemcrie 2011

Anonim spunea...

dar pulpe de pui unde pot gasi in mako am auzit ca sant ieftine daca iei la bax ?

Trimiteți un comentariu