Cat costa cazarea la Straja

Daca e sa mergeti la ski la Straja eu unul v-as recomanda Vila Mara, sau una dintre locatiile oferite de Montana. In general, o noapte de sedere costa pana la 75 de lei, la care, eventual, se mai adauga bonuri valorice de masa.
In concluzie, cam intr-o suta de lei pe zi va incadrati cu masa si casa in conditii mai mult decat decente, iar schiatul variaza in functie de talent, energie etc.
Pot totusi sa va spun ca sezonul trecut, un bilet pentru partiile Comexim, adica alea faine ;), costa 3 lei, si nu se puteau face abonamente decat pentru tot sezonul ( erau undeva la 600 de RON ). Anul asta au introdus in sfarsit cartele magnetice, si cu ocazia asta speram ca si un nou sistem de tarifare :).
Revenind la cazare, mai sunt si alte oferte decat cele doua prezentate de mine, poate mult mai ieftine, dintre care unele sunt foarte bune, iar altele mai putin bune. Asta depinde de noroc si de dorinta voastra in a va baza pe el :).
Eu unul intotdeauna am sa prefer varianta putin mai scumpa, dar mai sigura, ca doar ma duc sa ma relaxez si sa ma simt bine, dar fiecare are gusturile si preferintele sale.
La cat mai multa zapada ;)!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu