Cea mai buna locatie de ski in Austria?

Nu ca nu ar fi faine toate, dar totusi...
Romanii in general merg ori la Soelden ori la Kitzbuhel. Cel putin asa mi-am dat eu seama, dar nu detin adevarul absolut :). Astea doua sunt mari si late si le cunoaste toata lumea. Eu am mai auzit si de Bad Gastein, unde e mai pentru oameni linistit asa, cu copii mici etc.
Putina lume stie insa ca cea mai mare zona de schi din Austria este Zillertal Arena. Personal nu am fost, dar din auzite de la colegi de munca si cunoscuti este de departe cea mai faina zona. Si cand zic zona, trebuie sa intelegeti mai multi munti cu mai multe domenii schiabile, un ghetar, Mayrhofen ( s-ar putea sa mai fie si altul in apropiere dar eu asta l-am retinut de pe harta) , si nenumarate satuce asezate intr-o vale. unde gasesti cazare la preturi mai mult decat rezonabile, adica undeva intre 20 si 30 de euro pe zi!
Prin ianuarie sau februarie ma incumet si eu, si promit ca va voi descrie atunci mai in detaliu care-i treaba cu acest Zillertal.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Salutari am fost eu anul trecut in zona Zillertal Kaltembach am stat la o pensiune draguta cu 22 euro si mic dejun. Partiile din zona frumoase tare si variate. Se poate skia si pe Hyntertux care e ghetzarul din zona respectiva si e foarte bine cotat. As vrea sa merg si anul acesta dar nu am cu cine...criza financiara gen...:|

Trimiteți un comentariu