Revelion la Cavnic in Maramures

Am mai vorbit aici despre Cavnic. V-am explicat ca partiile sunt misto si v-am zis care e distanta fata de Baia Mare.
Nu v-am zis insa ca este o alegere excelenta pentru Revelion! Noi acolo mergem anul asta, ca si anu' trecut de altfel!
Cavnic-ul este o statiune mai noua, in spirit ardelenesc, asezat, asa cum ne place noua astora, de dincolo de Carpati. Morosenii sunt oameni strasnici, cinstiti, dintr-o bucata, si putin mai reticenti, dar daca le-ai intrat in suflet iti cauta si-n coarne! De ce zic asta? Pai pentru ca anul trecut am primit ciorba de burta calda la ora 9 seara in data de 1 ianuarie, cand toata lumea doarme! Pentru ca omul nu a zis nici mac, timp de 5 zile, la tot taraboiul nostru, desi dormea si el intr-o camera din motelul inchiriat de noi. Pentru ca nu ii pornea calculatorul din cauza sursei, si cand i-am aratat ce sa faca a aparut cu niste beri dupa el! Pentru ca si-a pus casa la dispozitie ca nu incapeam toti. Pentru ca meniul pentru noaptea de Revelion este dupa cum doreste turistul! Pentru ca ne-a rezolvat transport la partie ( sunt 10 km totusi )... si asa mai departe. Te simti mai degraba musafir decat turist!
Inca o chestie, oamenii nu sunt hapsani, nu e ca pe Valea Prahovei! Cu 10 milioane ai rezolvat cazarea ( camere de 2 paturi cu baie proprie etc. ) si pensiune completa, timp de 5 zile, de Anul nou! Eu zic ca e cel putin rezonabil!
La asta se mai adauga schiatul, dar daca spun ca o cartela cu 30 de coborari costa 60 de RON...cred ca am lamurit problema "costului"!
Puteti sa va uitati peste niste oferte de care stiu eu, dar mai sunt si altele.
Oricum, eu recomand Cavnic-ul cu toata sinceritatea!

1 comentarii:

BGD spunea...

la ce pensiune ai stat?

Trimiteți un comentariu