Atentie la operatorii de turism

Atunci cand va planuiti vacanta, daca vreti ca totul sa mearga perfect, aveti foare mare grija in ce agentie intrati, si studiati cu atentie, in cazul in care agentia este un simplu "reseller" care sunt operatorii sau operatorul cu care lucreaza!
Este de preferat sa alegem un operator renumit, cum este EximTour sau Romtour, chiar daca preturile sunt mai piperate! Din proprie experienta, si din experienta altora, in domeniul asta, de obicei, ieftin inseamna prost! Stiu, de un numar considerabil de ori, scump poate sa insemne de asemenea prost...
Tocmai de asta spun, atentie cu cine lucrati! Mai bine sa platesti putin in plus dar sa fi sigur ca te relaxezi cu adevarat, fara nici un fel de peripetii si emotii!
Cei mai multi dintre noi algelm Grecia ca destinatie de vara, si in principal Paralia Katerini, pentru ca este mai accesibil. Ei bine, daca aveti asa ceva in plan, va recomand cu cea mai mare caldura sa EVITATI agenta TRAMP TRAVEL. Preturile lor sunt la jumate aproape fata de a altora DAR: accidente ale autocarelor au fost destule, soferii sunt polonezi si NU SUNT TOCMAI IN LEGALITATE PENTRU EXCURSIILE OPTIONALE, turisti care ajung acolo se trezesc fara cazare, sau sunt cazati la particulari cand ei platisera hotel de 3 stele si alte lucruri asemanatoare! Daca tineti minte un reportaj de asta vara cu un autocar oprit la vama din cauza lipsei actelor...ati ghicit al cui era!
Asadar, dupa un an greu de munca, platiti putin in plus pentru confortul si relaxarea voastra!

2 comentarii:

pisy_bv spunea...

am venit pe 17 aug din grecia"olimpic-beach".am fost cu cei de la tramp travel.e adevarat ca am avut mari emotii pana sa plec mai ales dupa ce citisem pe forum dar pot sa zic ca am avut noroc a fost bine cu o singura exceptie:in ultima zi a trebuit sa parasim camera la 9 si plecarea era la ora 19.ne-au anuntat numai cu o zi inainte in rest a fost super am stat la villa "christina palace"-super.

TomSiJerry spunea...

inseamna ca ai fost norocos :). probleme sunt la mai toate agentiile, depinde si de norocul pe care il ai, dar la astia in mod special. Evident, nu toate prostiile se petrec din cauza agentiei.

Trimiteți un comentariu