Aventura in Muntii Apuseni

Muntele nu inseamna doar ski! Desi si eu sunt fan inrait, poti sa descoperi ca se poate face si altceva pe acolo! Si inca ce chestii misto! Muntii Apuseni nu fac exceptie de la regula generala! Daca esti dependent de adrenalina sau doar un simplu "voyeur", sau daca iti place sa calaresti, sau poate sa pescuiesti in apele rapide de munte, ca sa nu mai vorbim de satisfactia pe care o poti avea ca speolog in binecunoscutul relief carstic din inima Ardealului, atunci iti recomand cu caldura echipa celor de la ApuseniAdventure! Asta nu este o reclama! Este o recomandare din suflet de la un om care ii cunoaste personal, si care a avut parte de o boaba din bucuria pe care ei o pot impartasi! Sunt oameni care cunosc toate cararile tainice, toate rutele, toate pesterile, tot...raul, ramul! Sunt oameni de-ai locului!
Daca va place sa mergeti cu trupa, si sa aveti spatiul vostru unde sa va puteti desfasura seara, adica sa fie tot spatiul de cazare al vostru, atunci alegeti cabana Casa Padurarului, care este si punct de plecare inspre toate nebuniile ;)! Daca vreti camere duble si un restaurant cu mancare misto tot in acelasi loc, atunci uitati-va la VilaVank
Astea sunt sfaturile mele de om umblat prin partile locului, da' daca aveti alte pretentii sau preferinte de cazare, va puteti da putin pe net si gasiti in mod sigur ceea ce cautati!

1 comentarii:

Mihai Mateescu spunea...

Eu tocmai ce m-am intors dintr-o drumetie de 9 zile prin Apuseni...
Am fost pentru prima oara in zona Apusenilor si, in plus, am fost cu cortul (cu un grup de prieteni). Cuvintele sunt prea putine pentru a explica vacanta traita - desi am o varsta oarecare, nu stiu sa fi facut o alta vacanta mai plina ca cea de acum.
Ma alatur si eu cu recomandarea calduroasa de a vizita Apusenii (chiar si cu cazare si mancare la pensiuni) - merita tot efortul !

Trimiteți un comentariu