Gyula – runda a doua

De 1 mai am vrut sa ne relaxam pe deplin, asa ca ce era sa facem, am mers la Gyula, in Ungaria! Fata de anul trecut, cand am avut o sedere excelenta, acum am schimbat optiunea de cazare, dar n-am avut parte de nici o surpriza, si totul a fost la fel de bine!

Am trisat totusi putin, pentru ca proprietarul este acelasi, doar locatia fiind diferita. De data aceasta n-am mai stat la om acasa ci intr-o vila foarte frumoasa, renovata in exterior in stil rustic, cu un bun gust desavarsit! Inauntru in schimb, turistii au parte de toate facilitatile moderne ( aer conditionat, frigider etc., plus parcare in curte ) la un pret cat se poate de decent: 12000 de forinti pe noapte apartamentul ( 4 persoane incap absolut confortabil ). Ca sa nu fim acuzati de egoism, aveti aici un link! Ah, un mic amanunt deosebit de important, proprietarul vorbeste romaneste!

O mica modificare a aparut la strand in sezonul acesta: intrarea costa acum 1650 de forinti ( pret intreg ), dar in banii astia intra si accesul la Wellnes Centrum, care anul trecut se platea separat. Elevii, studentii si copiii mici au reducere, asa ca fiti pregatiti cu carnete, legitimatii si da….si cu copii mici, daca aveti, evident!

Drumul e perfect de la Chisineu Cris inspre Gyula.

01052009624 01052009620 01052009623

2 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
TomSiJerry spunea...

N-am sters niciodata vreun comentariu, indiferent daca era apreciativ sau critic, la subiect sau nu, dar nu am sa tolerez ca aici lumea sa vina si sa-si depuna mizeriile! Nu-ti faci PR pe seama mea fara sa-mi ceri voie!

Trimiteți un comentariu