Evitati sa mergeti cu masina prin Bulgaria!

Asta e un sfat prietenesc! Daca mergeti in Grecia si vreti sa mergeti cu masina voastra, ar fi bine sa mergeti in grup de mai multe masini si sa incercati sa nu va opriti!
In primul rand, politia bulgara este si mai corupta decat a noastra si pe langa asta vaneaza masinile romanesti! Ne vad ca pe un fel de saculeti cu bani, parca l-au prins pe Dumnezeu de picior! Oricate detectoare de radar ati avea si orice ati spune voi, ei tot "va demonstreaza" ca ati incalcat cine stie ce regula si asteapta "peschesul"!
In alta ordine de idei, inainte de Sofia, autostrada trece printr-o vale intre munti. Mie unu, acolo mi-a fost frica sa plec mai departe de 15 metri de autocar ca sa imi intind picioarele! E o bezna totala si o liniste apasatoare, nici tipenie de om...brrr....si daca totusi vezi oameni, s-ar putea sa nu te bucuri! Bulgarii nu sunt o natie prea prietenoasa!
In al 3-lea rand, ar trebui sa fie un semnal de alarma faptul ca pana si autocarele romanesti circula grupate! Daca ti se pare ca al tau e singurul pe drum la un moment dat, poti sa fi sigur ca in urma sau inaintea lui la maxim 5 minute este un altul cu de-ai nostrii. Daca vreodata ati spus ca nu vreti sa mergeti undeva din cauza ca sunt prea multi romani inseamna ca nu ati trecut prin Bulgaria! Nici nu stiti ce bucurie in suflet ai cand ii vezi pe-ai tai!
Oricum asta e ipocrizie! Romanii nu au raie! Eh, asta e o alta discutie...
Grecia e minunata, dar va recomand cu caldura avionul!

8 comentarii:

Dani spunea...

Vrajeli, idei preconcepute si legende. Eu am fost in 2004 cu masina in grecia prin bulgaria, intradevar la vama ne-au cerut 5 euro pentru ...politia bulgara. E adevarat ca era prin de radare, dar nu ne-a oprit nimeni si mai mult toate masinile din sens opus faceau cu farurile.

Si au autostrazi!!!

Legende din astea am auzit si despre ungaria, si credema ca circul pe acolo foarte des.
Ma intreb, ce legende are romania legate de asta?

TomSiJerry spunea...

Tu ai avut o experienta ok, dar ii stiu pe altii care nu pot sa zica la fel :).
Au autostrada, ce-i drept! La asta ne-au facut...nici nu am indraznit sa ma leg de calitatea drumurilor...:P

TomSiJerry spunea...

Am uitat sa zic de Ungaria... Ungaria ne face tandru cu mana din viitor :), asa ca ar fi bine sa ne tinem gura in legatura cu ei.

Dani spunea...

ceea ce vroiam eu sa spun este ca am auzit astfel de legende si despre ungaria, cum ca nu e bine sa mergi cu masina noaptea ...bla bla bla. Si idea mea era: daca despre ungaria exista astfel de legende, ce zic strainii ca se intampla pe drumurile din romania?

TomSiJerry spunea...

am inteles ce ai vrut sa zici cu Ungaria :). nu ma refeream la tine cand ziceam de "mucles" ci in general la noi romanii ( la unii dintre noi, ca fiu mai nuantat ).

Anonim spunea...

daca respecti regulile de circulatie nu se prea leaga politia de de tine.totusi de preferat ar fi noaptea.

Crazy Creek spunea...

Povesti. Politistii bulgari nu te opresc fara motiv. Dar daca ai depasit limita de viteza cu 1 Km si te prind, te vor opri cu siguranta. Din fericire se rezolva totul cu 10E.

Cand m-am intors din Grecia, la ora 9 dimineata eram la Promachonas (vama greceasca cu Bulgaria) si veneau pe banda rulanta masini romanesti care au tranzitat pe noapte Bulgaria.

Anonim spunea...

Ce povesti cred ca ati avut noroc, nu pot spune acelasi lucru si de noi
am plecat 5 persoane cu masina spre grecia si intr-o padure Cam la jumate pe sosea erau 3 butoaie mari Baraj
Ce sa facem sa intram in ele? Erau suspecte am blocat usile la masina si dupa un moment de ezitare am dat cu toata viteza inapoi. Nu va spun ca in acel moment au iesit Cam 20 de persoane din padure cu bate si fugeau dupa noi.am avut noroc dar nu putem spune acelasi lucru despre o alta masina de Romania care a trecut pe langa noi, nu stim ce sa intamplat cu ei

Trimiteți un comentariu